lauantai 3. joulukuuta 2011

Käsityökavalkadi

Kuvia käsityörupeamasta tuntuu olevan mahdoton pitää ajan tasalla. Sitä mukaa, kun kerkiän jotain kuvata, on valmistunut taas jo jotain uutta.  Tässä kuitenkin joitain otoksia!


Pojan nimipäivä syyskuussa pääsi yllättämään. Olisimme unohtaneet sen täysin, ellei pikkusiskoni, -Alexin kummi-, olisi pikkumiehelle onnittelusoittoa soittanut. Onneksi työn alla oli ollut pyjama, josta sain nopeasti viimeisteltyä lahjan sankarille. Pyjamasta tuli paras ikinä, nuori herra ei käyttäisi enää mitään toista.


Pienelle kummipojallemme ompelin pallon, jonka karatessa käsistä voisi kokeilla vaikka peräänryömimistä.


Helmikaulakoru kukkalukolla syntyi lahjaksi pikkumiehen eskarikaverille. Tein näitä kaksi, toinen odottaa vielä paketoimistaan.

Kun pikkumies sai kutsun pojan syntymäpäiville, neuloin lahjaksi alpakkalangasta kaulurin. Kaulureitakin tuli tehtyä lopulta kaksin kappalein, sillä ensimmäisen toimituksen jälkeen poika toivoi toista samanlaista itselleen.

Kaulurin lanka oli pipon lankaa ohuempaa, mutta väri sopii hyvin samaan asukokonaisuuteen. 

4 kommenttia:

 1. Tuo kauluri on tosi hauskan mallinen :) Yöpuku saa täältäkin sympatiapisteitä, Valiolla oli samasta kankaasta kalsarit joskus pari vuotta sitten :) Onko se haalarimallinen?

  VastaaPoista
 2. Hei T-L, yöpuvussa on erilliset housut ja paita. Minäkin olen ostanut kankaan jo ainakin pari vuotta sitten Eurokankaasta, ja oli hyvä, että pääsi sekin käyttöön!

  VastaaPoista
 3. Kummipoikakakin pääsi blogiin :-)

  Pallo on ollut kyllä kiva ja se on siitä erityisen hyvä, ettei se mene karkuun liian nopeasti. Fysioterapeutti oli viime kerralla sitä mieltä, että ryömiminen taitaa jäädä välistä, mutta paremminhan sitä konttaamalla (siis ehkä puolen vuoden päästä) lykitään edellä!

  VastaaPoista
 4. A, ihana kuulla, että pallo on päässyt käyttöön!

  VastaaPoista