maanantai 8. huhtikuuta 2013

Mineral Water Spa

Jo kauan sitten olen ostanut synteettisen saippuatuoksun Mineral Water Spa. Se on odottanut inspiraatiotani kaapissa kauan, ja kun inspiraatio iskee, eihän siinä auta mikään! Inspiraatio syttyi mummani kauan sitten kutomista laudeliinoista, joiden turkoosi raita määräsi saippuoiden värin.

Ajattelin turkkilaista saunaa, ihanaa rentouttavaa veden solinaa, jalkakylpyjä ja mentholisia, viileitä tuoksuja. Välimeren sävyjä, rauhoittavaa hämyvalaistusta, -kaikkea sellaista, mistä nainen haaveilee kun ei yhdeksänkuiseltaan pääse edes saunomaan rauhassa. Eteeristä laventelia ja rosmariinia seurakseen saanut tuoksuöljy sopi hyvin koko perheen käytettäväksi.
Perusreseptinä oli Saara Kuhan sitruunasaippua, jossa nesteenä oli sitruunamehun ja veden sijaan  rosmariinikeitettä syötyämme pääsiäisenä kotimaista karitsaa. Yrttejä vähän jäi! Lisään reseptiin usein vähän sokeria ja risiiniöljyä, jotta se vaahtoaisi paremmin. Soramainen raita sinistä ja valkoista värikerrosta erottamassa on vihannesleikkurissa hienonnettua harmaata aikaisemmin tehtyä saippuaa.

5 kommenttia:

 1. Ihana spa-meininki! Ja nuo edellisen tekstin maalatut kortit, aivan mahtavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ouppa, ja ihanaa kun oot edelleen olemassa siellä jossain! On ollut ikävä :D!

   Poista
  2. Ikävää voi helpottaa uuden blogin myötä. ;) (Tarkoitus oli vastata tähän sinun viestiin, eikä kirjoittaa tuonne alemmaksi uutta kommenttia, joten siksi poistettu kommentti.)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista